AVI-logo

Ilmoitus työntekijöiden lähettämisestä

HUOM! Ilmoitusvelvollisuus on voimassa 1.9.2017 alkaen.

Lähettävällä yrityksellä on velvollisuus ilmoittaa ennen työn aloittamista työntekijöiden lähettämisestä annetun lain 7 §:n mukaiset tiedot.

Oheisella lomakkeella ilmoitat tarvittavat tiedot työsuojeluviranomaiselle työntekijöiden lähettämisestä Suomeen. Jos tiedot muuttuvat olennaisesti, työn jatkamisen edellytyksenä Suomessa on, että lähettävä yritys tekee välittömästi täydennysilmoituksen.

Rakennusalan työssä ennakkoilmoitus ja sen mahdollinen täydennysilmoitus on toimitettava viranomaisen lisäksi rakennuttajalle ja pääurakoitsijalle. Tämä on työn tekemisen edellytys.

Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakollisia.

Lähettävä yritys

Tilaaja

Työnteko Suomessa

Rakennusalan töiden osalta tulee antaa lisätiedot, jotka avautuvat kyllä-vastauksen jälkeen. Rakennusalan työllä tarkoitetaan kaikkia töitä, jotka koskevat varsinaista rakentamista, korjaamista, kunnostamista, rakenteiden muuttamista ja hajottamista, joihin luetaan myös kaivaminen, maanrakennus, valmisosien asentaminen ja purkaminen ja varustamis-, asennus-, muutos-, purkamis-, kunnossapito-, huolto-, maalaus-, puhdistus- ja parannustyöt.

Syötä laskutehtävän vastaus numeroina alla olevaan kenttään. Laskutehtävän tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus.