Mediatiedotteet ja verkkouutiset hero-kuva Mediatiedotteet ja verkkouutiset hero-kuva

Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

null Asbestipurkutyöstä paljon kysyttävää: Vastauksia annetaan tyosuojelu.fi -verkkopalvelussa

Asbestipurkutyöstä paljon kysyttävää: Vastauksia annetaan tyosuojelu.fi -verkkopalvelussa

Mediatiedote 16.5.2016

Vuoden 2016 alusta voimaan tulleet laki asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista (684/2015) ja valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta (798/2015) ovat aiheuttaneet runsaasti asiakasaloitteisia yhteydenottoja eri työsuojelun vastuualueille. - Kysymykset ovat koskeneet pääosin uusitun lainsäädännön soveltamista, kertoo ylitarkastaja Anette Lehtonen Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueelta.

Työsuojeluhallinto on koonnut yhteydenottojen perusteella vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. - Löydät kysymykset ja vastaukset tyosuojelu.fi –verkkopalvelun asbestia käsittelevältä sivulta. Yhteydenottojen perusteella sivustoa täydennetään myöhemmin, ylitarkastaja Lehtonen sanoo.

Asbestista tyosuojelu.fi -verkkopalvelussa
Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset asbestipurkutyöstä

Lisätietoja:
Ylitarkastaja Anette Lehtonen, Lounais-Suomen AVI, työsuojelun vastuualue,
p. 0295 018 184, sähköposti: etunimi.sukunimi(at)avi.fi

Aluehallintovirastojen työsuojelun vastuualueet valvovat työsuojelua koskevien säännösten ja määräyksien noudattamista. Lisäksi vastuualueet antavat ohjeita ja neuvoja työn terveyteen ja turvallisuuteen sekä työsuhteen ehtoihin liittyvissä kysymyksissä. Lisätietoa terveestä ja turvallisesta työstä työsuojeluhallinnon uudistuneessa verkkopalvelussa www.tyosuojelu.fi.