Mediatiedotteet ja verkkouutiset hero-kuva Mediatiedotteet ja verkkouutiset hero-kuva

Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

null Eerik Tarnaala ESAVIn työsuojelun vastuualueen johtajaksi

Eerik Tarnaala ESAVIn työsuojelun vastuualueen johtajaksi

Mediatiedote 26.6.2020

Eerik Tarnaala

VTM Eerik Tarnaala on nimetty Etelä-Suomen aluehallintoviraston (ESAVI) työsuojelun vastuualueen johtajaksi. Nimityksen teki sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen 17.6.2020.

Tarnaala on työskennellyt työsuojeluhallinnossa vuodesta 2008. Alkuun Uudenmaan työsuojelupiirissä, ja aluehallintouudistuksen myötä ESAVI:n työsuojelun vastuualueella. Hän on toiminut monipuolisesti eri tehtävissä, ja vuodesta 2011 vastuualueen johtoryhmässä. Hänellä on laaja kokemus työsuojeluvalvonnasta. Tarnaala työskenteli aluksi työsuojelutarkastajana erityisesti työsuhde- ja työhyvinvointiasioiden valvonnan parissa. Johtoryhmän jäsenenä Tarnaala vastasi muun muassa ESAVIn asiakasaloitteisesta valvonnasta, sekä työsuojeluviranomaisten valtakunnallisen puhelinneuvonnan koordinoinnista.

Koulutukseltaan Tarnaala on valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta, pääaineena talous- ja sosiaalihistoria. Suomen ja ruotsin lisäksi Tarnaala puhuu sujuvasti myös englantia ja ranskaa.

Eerik Tarnaala on työskennellyt ESAVIn työsuojelun vastuualueen vt. johtajana toukokuusta 2020 alkaen. Hän aloittaa tehtävässään 1.9.2020.

Lisätietoja:

Johtaja Eerik Tarnaala, puh. 02950 16370, etunimi.sukunimi@avi.fi