Sisältöjulkaisija

null Hyvinvointi Suomikuvassa – osaamisen, yhteistyön ja turvallisuuden hyödyntäminen yritysten eurooppalaisessa ja globaalissa kilpailussa -tilaisuus 14.11.

Hyvinvointi Suomikuvassa – osaamisen, yhteistyön ja turvallisuuden hyödyntäminen yritysten eurooppalaisessa ja globaalissa kilpailussa -tilaisuus 14.11.

6.11.2018

Tilaisuuden järjestää Business Finlandin koordinoima Enterprise Europe Network ja sosiaali- ja terveysministeriössä EU-OSHA:n toimeksiantoja hallinnoiva Suomen koordinaatiokeskus (Focal Point) yhdessä Työelämä 2020 hankkeen kanssa.

Seminaaritilaisuudessa tavoitteena on mm. keskustella ja etsiä vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

• hyvinvoinnin ja inhimillisen pääoman (human capital) määrittelyä?
• mitkä ovat hyvinvoinnin ja talouden globaalit liitännät?
• kätteleekö politiikka ja käytäntö hyvinvointitaloudessa?
• miten Suomi pärjää globalisaation tulevaisuudessa ja sen asettamissa haasteissa?
• riittääkö Suomelle EU-kenttä yritysten kilpailukyvyn haasteena?
• jos digitalisoituminen vie suomalaiset yritykset globaalin kilpailun piiriin niin millainen on Suomen tulevaisuuden käsikirjoitus inhimillisellä pääomalla ja Suomen työelämänbrändin attribuuteilla kuvattuna yritysten kilpailukyvyn, tuottavuuden ja henkilöstön työhyvinvoinnin edistämisessä ja Suomen maakuvan parantamisessa?
• luovatko Suomen työelämän kehittämistoimintamallit ja yhteisesti asetetut arvot ja tavoitteet lisäarvoa konkreettiselle yhteistyölle ja kumppanuusmahdollisuuksille kansallisella, eurooppalaisella ja globaalilla foorumilla yritysten kilpailukyvyn edistämiseksi?

Ilmoittautumiset viimeistään ma 12.11.2018 tästä linkistä. Kokonaisosallistujamäärä on 100 osallistujaa. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden ennakkokutsu löytyy täältä. Kutsua saa jakaa eteenpäin organisaatiossa / yrityksessä. Tilaisuutta voi seurata myös verkkotallenteesta.

Lisätietoja antavat:
Tutkimusprofessori Tuomo Alasoini, TTL,
tuomo.alasoini@ttl.fi tai puh. 030 474 2577

Neuvotteleva virkamies Hannu Stålhammar,
sosiaali- ja terveysministeriö, EU-OSHA, Suomen koordinointikeskus,
hannu.stalhammar@stm.fi tai puh. 0295 163 469