Mediatiedotteet ja verkkouutiset hero-kuva Mediatiedotteet ja verkkouutiset hero-kuva

Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

null Tyosuojelu.fi tavoittaa lähes 100 000 käyttäjää kuukaudessa

Tyosuojelu.fi tavoittaa lähes 100 000 käyttäjää kuukaudessa

Verkkouutinen 15.12.2017

Työsuojeluhallinnon Tyosuojelu.fi-verkkopalvelulla on tällä hetkellä kuukausittain lähes 100 000 käyttäjää. Reilut kaksi vuotta sitten kokonaisuudistetun verkkopalvelun ennätyskuukausi oli kuluvan vuoden marraskuu, jolloin käyttäjiä oli Google Analytics -seurantatyökalun mukaan 99 700. Tammi-marraskuussa 2017 Tyosuojelu.fin käyttäjämäärä nousi 30 prosenttia verrattuna vastaavaan ajanjaksoon vuonna 2016.

Käyntikertoja eli Google-termein istuntoja verkkopalvelussa oli marraskuussa 133 500. Istunto tarkoittaa ajanjaksoa, jonka käyttäjä viettää kerralla aktiivisesti verkkosivuilla. Yksittäisiä sivulatauksia Tyosuojelu.fissä tehtiin marraskuun aikana 247 600 kappaletta.

Englanninkielisen sivuston katselumäärät ovat toukokuusta 2017 lähtien olleet suurempia kuin ruotsinkielisen sivuston katselut. Suomenkieliseen sisältöön verrattuna kieliversioiden käyttö on kuitenkin selvästi vähäisempää: kummankin katselumäärät ovat noin neljä prosenttia koko Tyosuojelu.fin katselumäärästä.

Työsuhdeasiat kiinnostavat eniten

Tyosuojelu.fin suosituinta sisältöä ovat aina olleet työsuhdeasiat. Tammi-marraskuussa 2017 viisi etusivun jälkeen katselluinta sivua olivat Työsuhteen päättyminen, Vuosiloma, Lomautus, Työtodistus ja Työaika. Kymmenen katselluimman sivun listalle nousi vuoteen 2016 verrattuna kuitenkin myös uusia suosikkeja: Autonkuljettajan ajoaika ja tauot, Työsuojelu työpaikalla ja Epäasiallinen kohtelu.

Valtaosa käyttäjistä, 79 prosenttia, saapuu Tyosuojelu.fi-sivuille hakukoneiden kautta. Laitteena suurimmalla osalla käyttäjistä on pöytäkone. Verkkopalvelun mobiilikäyttö on kuitenkin jatkuvasti kasvanut ja tällä hetkellä noin kolmasosa käyttäjistä selaa Tyosuojelu.fitä puhelimen näytöllä.

Tyosuojelu.fitä ylläpitää työsuojelun vastuualueiden valtakunnallinen viestintäyksikkö. Verkkopalveluun liittyvissä kysymyksissä voi tarvittaessa ottaa yhteyttä osoitteeseen tyosuojelu.verkkopalvelu@avi.fi.