Sisältöjulkaisija

null Työsuojelu mukana Suomi.fi -yrityspalvelujen kehittämisessä

Työsuojelu mukana Suomi.fi -yrityspalvelujen kehittämisessä

7.9.2017

Yritykset tutustuivat Suomi.fi -palveluin Helsingin Messukeskuksessa järjestetyssä Yritys2017-tapahtumassa 5.- 6. syyskuuta. Tilaisuus oli suunnattu yrittäjille ja yritystoimintaa harkitseville.

Väestörekisterikeskuksen ja työ- ja elinkeinoministeriön osastolla (TEM) yritykset tutustuivat vuoden 2018 alussa julkaistavaan Suomi.fi-verkkopalvelun yrityssivustoon.  Suomi.fi kokoaa yhteen verkko-osoitteeseen yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin ja tilanteisiin sopivat tiedot, palvelut ja työvälineet helposti saataville yhden luukun kautta.

Suomi.fi:hin ollaan rakentamassa yritysten tarpeisiin myös työsuojeluosiota.

- Työsuojeluhallinto osallistuu sosiaali- ja terveysministerin nimeämään projektiin, jonka tavoitteena on yhden luukun toimintamallin rakentamisella työpaikkojen työturvallisuus- ja työterveysyhteistyön edellytysten parantaminen asiakkaan näkökulmasta, kertoo ylitarkastaja Antti Ikonen Etelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueelta.

Verkkopalveluryhmän päällikkö Jarmo Kovero TEM:stä kertoi tietoiskussaan messuvieraille miten Suomi.fi valtuuksien avulla sähköisiin asiointipalveluihin saadaan lisää virtaa.

Lisätietoja: Suomi.fi