Sisältöjulkaisija

null Uudistettu Tyosuojelu.fi on avattu

Uudistettu Tyosuojelu.fi on avattu

1.10.2015

Työsuojeluhallinnon uudistettu verkkopalvelu on julkaistu 1.10.2015 tutussa osoitteessa www.tyosuojelu.fi. Tyosuojelu.fi on saanut uuden ilmeen, sivustorakenteen ja sisällöt.

Uudistetun verkkopalvelun sisältö jakautuu seitsemään palvelualueeseen, jotka ovat Työsuhde, Työolot, Työterveys ja -tapaturmat, Työsuojelu työpaikalla, Harmaa talous, Markkinavalvonta ja Tietoa meistä. Tekstit on kirjoitettu uudelleen käyttäjälähtöisestä näkökulmasta.

Tyosuojelu.fi sai uudistuksen myötä uuden, raikkaan ilmeen. Sivustoa on aiempaa helpompi käyttää erilaisilla päätelaitteilla, myös älypuhelimella ja tabletilla. Visuaalisessa suunnittelussa ja käyttöliittymäsuunnittelussa lähtökohtana on ollut WCAG 2.0 -esteettömyysohjeiden taso AA.

Tyosuojelu.fin uudistuessa sivuston osoiterakenne on muuttunut. Suosituimmilta sivuilta on tehty uudelleenohjaukset uuteen verkkopalveluun. Jos omassa verkkopalvelussasi on linkkejä työsuojeluhallinnon sivuille, kannattaa linkkien toimivuus varmistaa.

Palaute tervetullutta

Palaute uudistetusta verkkopalvelusta on tervetullutta. Voit lähettää kommenttisi Tyosuojelu.fin palautelomakkeella.

Sivuston viimeistelytyö jatkuu loppuvuoden ajan. Ruotsinkielisiä sisältöjä täydennetään lähiviikkoina ja englanninkieliset sivut lisätään verkkopalveluun myöhemmässä vaiheessa.

Verkkopalvelun uudistus on toteutettu osana sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalan yhteistä projektia, jossa työsuojeluhallinto, Valvira, Säteilyturvakeskus ja Fimea ovat yhteistyössä ministeriön kanssa rakentaneet sivustoilleen yhteisen teknisen alustan. Liferay-alustan toimittaja on Arcusys Oy.

Lisätietoja:
Verkkopäätoimittaja Katariina Göös, puh. 0295 018 699, katariina.goos@avi.fi