Sisältöjulkaisija

null Vielä ehdit hakea viestintäpäälliköksi työsuojeluhallintoon

Vielä ehdit hakea viestintäpäälliköksi työsuojeluhallintoon

24.9.2019

Työsuojeluviranomaisen visiona on vahvistaa turvallista, terveellistä ja reilua työtä monipuolisilla keinoilla, toimintaympäristön muutoksiin reagoiden ja toimintaa rohkeasti kehittäen. Haemme nyt viestintäpäällikköä vastaamaan työsuojeluviranomaisen viestinnän suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä työsuojelun johtajien kanssa.

Runkosuunnitelmamme vuodelle 2020–2023 asettaa viestinnän strategisesti tärkeään rooliin. Viestintäpäällikkönä pääset näyttämään kykysi ja kehittämään mm. työsuojeluviranomaisen tunnettuuden vahvistamista sekä valvonnan ja ohjauksen vaikuttavuuden parantamista viestinnän keinoin. Toimit viestintäyksikön esimiehenä. Teet kiinteää yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa ja osallistut myös viranomaisten kansainväliseen yhteistyöhön.

Työsuojeluviranomaisen keskeisin viestintäkanava on verkkopalvelu www.tyosuojelu.fi. Twitterissä ja Facebookissa meidät löytää nimellä Työsuojeluhallinto.

Suomessa työsuojeluviranomaisen tehtävää hoitavat työsuojelun vastuualueet viidessä eri aluehallintovirastossa. Näillä on yhteinen valtakunnallinen viestintäyksikkö, joka on sijoitettu Pohjois-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueelle. Toimintaa ohjaa sosiaali- ja terveysministeriö. Työsuojeluviranomaisessa työskentelee 400 henkilöä, joista valtaosa on työsuojelutarkastajia. Pääset työskentelemään asiantuntevassa työyhteisössä, jossa on edustettuna monipuolisesti erilaisia ammatti- ja koulutustaustoja.

Tehtävä on valtakunnallinen ja työ edellyttää matkustamista. Viran sijoituspaikka on Oulu tai Tampere. Viestintäpäällikkönä teet tiivistä yhteistyötä eri puolella maata toimivien työsuojeluvalvonnan asiantuntijoiden kanssa. Viestintäyksikön henkilöstö on tällä hetkellä sijoittunut Tampereelle, Helsinkiin ja Jyväskylään. Tarjoamme joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.

Odotamme hakijalta monipuolista viestinnän ja eri viestintäkanavien osaamista, kykyä strategiseen ajatteluun, taitoa toimia verkostoissa sekä kokemusta esimiestehtävistä.

Hakuaika päättyy 4.10.

Lisätietoja ja hakuohjeet: Valtiolle.fi

päivitetty 30.11.2020 – Hakuaika tehtävään on päättynyt.