Sisältöjulkaisija

null Virtuaalinen työsuojelunäyttely mukana Suunnannäyttäjät-digihankekilpailussa – äänestä suosikkiasi

Virtuaalinen työsuojelunäyttely mukana Suunnannäyttäjät-digihankekilpailussa – äänestä suosikkiasi

18.5.2018

Uudistuva työsuojelunäyttely on mukana Suomidigin vuoden 2018 Suunnannäyttäjät-kilpailussa. Kilpailussa haetaan erityisesti kansalaisten arkea helpottavia digihankkeita ja -kokeiluja, joita voidaan hyödyntää eri organisaatioissa ja toimialoilla. Suunnannäyttäjät-kilpailuun ilmoittautui yhteensä 30 hanketta.

Ihmisiä digimaailmassaVuodesta 1909 toimineen työsuojelunäyttelyn tehtävänä on jakaa työsuojelun hyviä käytäntöjä opiskelijoille, työpaikoille ja työsuojelusta kiinnostuneille ihmisille. Digitalisaation tuottamat uudet mahdollisuudet ovat tehneet Tampereella sijaitsevan näyttelyn uudistamisen ajankohtaiseksi ja mahdollistaneet sen muuttamisen virtuaaliseen muotoon. Virtuaalisessa työsuojelunäyttelyssä kuka tahansa voi helposti ja maantieteellisestä sijainnistaan riippumatta harjoitella turvallisesti, miten välttää riskejä ja vaaroja työssään.

Suunnannäyttäjät-kilpailun ehdokkaisiin voi tutustua Suomidigin verkkosivuilla osoitteessa https://suomidigi.fi/suunnannayttajat/osallistujat-2018/. Äänestä omaa suosikkiasi 13.6.2018 mennessä! Asiantuntijaraati valitsee voittajan viidestä eniten yleisöääniä saaneesta ehdokkaasta ennen juhannusta.