Anna vihje harmaasta taloudesta

Oheisella lomakkeella voit lähettää harmaan talouden vihjetietoja työsuojeluviranomaisille. Kaikki tiedot käsitellään aluehallintovirastojen työsuojelun vastuualueilla luottamuksellisesti.

Mikäli haluat lähettää vihjeen sähköisesti, kerro tässä mahdollisimman yksityiskohtaisesti kaikki mitä tiedät asiasta. Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakollisia.

Vihjelomakketta koskeva tietosuojaseloste

1. Mitä työnantajaa, tilaajaa, yritystä tai minkälaista työtä vihjeesi koskee? *

Kenttä on pakollinen.

2. Paikkakunta *

Kenttä on pakollinen.

3. Osoite

4. Asiatiedot. Mistä on kyse? Millä perusteella epäilet vilpillistä toimintaa? *

Kenttä on pakollinen.

5. Voit ilmoittaa yhteystietosi (nimi, mahdollinen asema tai suhde yritykseen, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muu osoite), jotta Sinuun voidaan olla yhteydessä, jos asiassa tarvitaan lisätietoja. Näiden tietojen antaminen on vapaaehtoista. Huomioitahan, että tietojasi ei luovuteta ulkopuolisille eikä henkilöllisyyttäsi paljasteta, mutta yhteystietojen antaminen edesauttaa asian tutkintaa, jos lisätietoja tarvitaan.

6. Onko hallussasi vihjeeseen liittyviä asiakirjoja (esim. muistiinpanoja, sähköpostiviestejä, pöytäkirjoja tai sopimuksia)? Jos on, niin millaisia?

Syötä laskutehtävän vastaus numeroina alla olevaan kenttään. Laskutehtävän tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus.