Messut - Taitaja 2019 - Teksti

Työsuojeluasiaa nuorille ammattitaidon SM-kisoissa

Työsuojeluviranomaisella oli yhteisosasto Työturvallisuuskeskuksen kanssa 21.-23.5. ammattitaidon SM-kisoissa Taitaja2019 -tapahtumassa Joensuussa. Nuorille ammattiin opiskeleville, heidän opettajilleen ja muullekin väelle suunnattu tapahtuma keräsi järjestäjien mukaan 28 000 kävijää Joensuun Mehtimäen alueelle.

Työsuojeluviranomainen neuvoi ja opasti kävijöitä Yrittäjyyden kyläksi nimetyssä tapahtumapaikassa Joensuun jäähallissa. Työsuojelun ammattilaisten teemoja ammattiin opiskeleville nuorille olivat työsuhde ja työturvallisuusasiat, mutta myös mikro- ja pienyrittäjinä toimivien työantajien työsuojelu vastuut.

Ammattitaidon SM-kisojen lomassa työsuojelun ammattilaisten luona käyneitä nuori kiinnosti erityisesti kesätyösuhteeseen liittyvät asiat.

Työsuojeluviranomaisen ja Työturvallisuuskeskuksen yhteisosasto oli myös tapahtumajärjestäjien nuorille kävijöille suunnatun älykännykkäsovelluksen viimeinen rasti, jossa sovitut tapahtumapisteet läpikäynyt nuori sai palkkioksi ekologisesti kankaasta valmistetun frisbeen. Niitä jaettiin kolmen päivän aikana yhteensä 2 200 kappaletta.

Messut - Taitaja 2019 - Lue lisää

Messut - Taitaja 2019 - Twiitit