Palaute

Palaute

Tyosuojelu.fi-verkkopalvelun palautelomake on väliaikaisesti poissa käytöstä. Kiireellisessä tapauksessa voi lähettää sähköpostin osoitteeseen tyosuojelu.verkkopalvelu@avi.fi. Pahoittelemme häiriötä.

- - -

Tällä lomakkeella voit antaa palautetta Tyosuojelu.fi-verkkopalvelusta. Pakolliset kentät on merkitty. Jos haluat vastauksen, annathan sähköpostiosoitteesi. Palaute käsitellään työsuojelun vastuualueiden viestintäyksikössä.

Jos yhteydenottosi koskee muuta kuin Tyosuojelu.fitä, ota yhteyttä valtakunnalliseen puhelinneuvontaan tai työpaikkasi sijaintikunnan mukaan määräytyvään aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueeseen.

Lomaketta ei ole tarkoitettu asioiden vireille saattamiseen eli sillä ei voi lähettää esimerkiksi lupahakemusta tai tapaturmailmoitusta. Ethän lähetä lomakkeella myöskään arkaluontoisia tietoja, kuten tilinumeroita tai terveydentilaa koskevia tietoja.

Palautelomakketta koskeva tietosuojaseloste

Lomake

Palaute:n kopio

Palautelomake on väliaikaisesti poissa käytöstä. Kiireellisessä tapauksessa voit lähettää sähköpostin osoitteeseen tyosuojelu.verkkopalvelu@avi.fi. Pahoittelemme häiriötä.
Yksilöivä teksti Päivitä CAPTCHA