Julkaisut

Työsuojeluhallinto on julkaissut useita erilaisia työsuojelua koskevia oppaita, ohjeita ja esitteitä. Painettuja julkaisuja voi tilata sähköpostitse osoitteesta tyosuojelu.julkaisumyynti@avi.fi tai puhelimitse numerosta 0295 018 698.

Julkaisuja on mahdollista ostaa myös työsuojelujulkaisujen verkkokaupasta, jossa ne on ryhmitelty aihepiireittäin. Lisäksi julkaisujen verkkoversiot ovat ladattavissa maksutta pdf-muodossa. Pdf-tiedostojen lukemiseen ja tulostamiseen tarvittava Adobe Reader -ohjelma on tarvittaessa ladattavissa maksutta Adoben verkkosivuilta.Pienyrityksen tietopaketti 2016 -oppaan kansi

Huom! Työsuojeluhallinnon julkaisujen painattaminen päättyy ja julkaisumyynnin verkkokauppa suljetaan 31.12.2016. Sähköisessä muodossa olevat julkaisut ovat vuonna 2017 saatavilla tämän verkkosivun kautta.

Pienyrityksen tietopaketti 2016

Pienyrityksen tietopaketti on suosittu, vuosittain päivitettävä opas pienten yritysten tarpeisiin. Se tarjoaa paketin tärkeää työsuhdetta, työympäristöä ja työoloja koskevaa tietoa. Possu-oppaanakin tunnettu julkaisu sisältää mm. mallilomakkeet työsopimuksesta, vuosilomapalkkalaskelmasta, työsuhteen päättämisilmoituksesta sekä työtodistuksesta.

Pienyrityksen tietopaketti 2016 verkkokaupassa