Henkilöitä keskustelemassa Henkilöitä keskustelemassa

Tietoa meistä

Verkkoseminaari: Palkkainfo

Palkkainfo

Ajankohta: tiistaina 3.10.2023 kello 10–11
Kohderyhmä: työnantajat ja työntekijät sekä heidän edustajansa, työnhakijat, palkanlaskijat

Ilmoittaudu verkkoseminaariin tästä.

Sisältö ja esitysmateriaali

Avaa esitysmateriaali tästä (pdf).

Palkkainfo antaa perustiedot siitä, miten palkka Suomessa määräytyy. Se auttaa ymmärtämään, mitä palkasta voi sopia ja mitä ei. Infossa kerrotaan myös, mitä työntekijän tai työnhakijan kannattaa ottaa huomioon, kun hän sopii palkasta työnantajan kanssa. 

Palkkainfossa käydään läpi työehtosopimusjärjestelmää, työaikaan liittyviä korvauksia ja muita palkan määräytymisen kannalta olennaisia tekijöitä. Infossa kerrotaan myös, mitä tulee huomioida silloin, kun alalla ei ole vähimmäispalkkaa. 

Infossa keskitytään palkkauksen työoikeudelliseen puoleen. Siinä ei käsitellä esimerkiksi verotukseen tai palkkaturvaan liittyviä kysymyksiä.

Kouluttajana toimii lakimies Aki Eriksson Lounais-Suomen aluehallintovirastosta. Tilaisuuden yleisökysymyksiä käsitellään erillisessä podcastissa, joka julkaistaan verkkoseminaarin jälkeen. 

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Palkkainfo tallennetaan, ja tallenne julkaistaan tällä sivulla.

Ohjeita osallistumiseen

Ilmoittaudu verkkoseminaariin tämän sivun alussa olevasta linkistä. Saat pian ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla osallistujalinkin tapahtumaan. Jos et saa sähköpostia, ilmoittaudu uudelleen ja tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi varmasti oikein. Ilmoittautuminen on auki verkkoseminaarin päättymiseen saakka. 

Verkkoseminaari järjestetään Teamsin livetapahtumana (Live Event). Voit liittyä tapahtumaan selaimella, et tarvitse Teamsia. Tarkemmat ohjeet löydät sivulta Ohje verkkoseminaariin osallistumiseen

Lisätietoa: 
Lakimies Aki Eriksson
Viestintäasiantuntija Virpi Vento
sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@avi.fi

Palkkainfo 3.10.2023 klo 10-11, kouluttajana lakimies Aki Eriksson, aluehallintovirasto työsuojelu. Lue lisää ja ilmoittaudu: www.tyosuojelu.fi/live27

Lyhytosoite - palkkainfo

Tämän sivun lyhytosoite on tyosuojelu.fi/live27